10 Φεβ 2017

Κάλεσμα στο Παιδικό κυνήγι κρυμμένου θησαυρού και στο Καστρινό Καρναβάλι από το Δήμο Ηρακλείου



Ο Δήμος Ηρακλείου καλεί όλα τα παιδιά της Ε’ & ΣΤ’ δημοτικού να λάβουν μέρος μαζί με την παρέα τους ( 6-8 άτομα ) ,  στο 8ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού! Το ραντεβού  είναι την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στις 10 το πρωί έξω από τη Λότζια.

 Ο Ηρακλής και η Νεφέλη σας περιμένουν για να κάνετε μαζί το γύρω του κόσμου, διαδίδοντας το μήνυμα για έναν πιο καθαρό πλανήτη. Για να λάβετε μέρος, πρέπει να φέρετε την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής από τον γονέα σας (μπορείτε να τη βρείτε στο περίπτερό μας στην αρχή της 1821 στο Μεϊντάνι (ώρες λειτουργίας 11.00-13.00 &  18.00-20.00) και στο www.eurogeka.gr), καθώς και την αίτηση συμμετοχής της ομάδας. Πρέπει να προλάβετε, όμως, γιατί οι θέσεις των ομάδων είναι περιορισμένες. Την Κυριακή αυτή, λοιπόν, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Λότζια, καθώς θα πραγματοποιηθεί το πρωί παιδική παρέλαση στο κέντρο του Ηρακλείου, από την Λότζια μέχρι το πάρκο Γεωργιάδη, με χρώματα, μουσικά, κέφι, χαμόγελα και, αμέσως μετά, θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί το ταξίδι μας. Μία εμπειρία που δε θέλει να τη χάσει κανείς.
ΕΠΙΣΗΣ
Ο Δήμος Ηρακλείου διοργανώνει, σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ηρακλείου  και φέτος την μεγάλη παρέλαση του καρναβαλιού. Σας καλούμε, να δηλώσετε συμμετοχή στο «ΚΑΣΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2017» του Δήμου Ηρακλείου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 16:00 στην Χανιώπορτα . Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρέλαση ομάδων από μικρούς και μεγάλους, από Συλλόγους και Φορείς, από τα Σχολεία μας και όλους όσους έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο καρναβάλι του Δήμου μας, με τις ιδέες τους και την ενεργό συμμετοχή τους. Η επιλογή των θεμάτων των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο καρναβάλι είναι ελεύθερη και βασίζεται στη δημιουργική φαντασία των συμμετεχόντων. Μετά το τέλος της παρέλασης, ο Δήμος διοργανώνει πάρτι έκπληξη για μικρούς και μεγάλους στην Πλατεία Ελευθερίας. Στόχος μας είναι να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα όλοι, αλλά περισσότερο τα παιδιά.
Για να δηλώσετε συμμετοχή ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα :
1)      Μπείτε στη σελίδα http://www.kastrino-karnavali.gr/
2)      Στο menu υπάρχει κατηγορία ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
3)      Συμπληρώστε την αίτηση και είσαστε έτοιμοι!